descripcioQui som?Som un col·lectiu fruit de la casualitat -un grup de treball del Postgrau en Gestió Museística d'idEC-UPF-, amb trajectòries similars però diverses i que prova de passar de la teoria a la pràctica.


Guim Català Carrera


Llicenciat en Humanitats (UPF). D’una manera o altra, en les meves experiències laborals més destacades, sempre he estat lligat a projectes de caire educatiu (orientació professional per a escolars), social (monitor de programes d’acollida de població immigrant) o cultural (redacció de continguts i gestió d’exposicions).

Enfilant és una bona oportunitat per aprendre a liderar projectes socials a peu de carrer que promouen l’educació i la participació activa en l’àmbit museístic.Mar Clusa Ruiz


Llicenciada en Humanitats (UPF). He treballat en museus i diverses associacions afavorint la formació cultural. Vaig trobar en l’estudi de públics les eines per promoure la transformació dels equipaments museístics en entitats més obertes i participatives.

Amb Enfilant he focalitzat aquest interès cap a la captació de participants del projecte XIC entre les diverses associacions del barri.


Júlia Gutiérrez Ortiz


Llicenciada en Història de l’Art (UB) i màster en Ciènces de l’Antiguitat i l’Edat Mitjana (UAB). La meva trajectòria professional gira al voltant del patrimoni historicoartístic, dins i fora dels museus: a través de la recerca, la documentació i la divulgació. 

Actualment, exploro amb Enfilant el potencial de la història i l’art per a l’empoderament individual i comunitari. 


Gemma Peiró i Virgili


Llicenciada en Periodisme (UAB). He treballat en comunicació corporativa de petites empreses i en coordinació d'exposicions en centres culturals. 

Amb Enfilant vull contribuir a la conversió dels museus en mitjans de comunicació no convencionals, fonts de coneixement i pensament crític de i per als ciutadans.